Over ons

Sinds 27 november 1976 is Juwelier-Horloger Ruud de Vries gevestigd in Nijmegen-West, vanaf 18 augustus 1978 op de huidige plaats, op de Voorstadslaan 248, hoek Marialaan/Voorstadslaan. Het zeer opvallende witte pand staat aan de rotonde, u kunt het niet missen.

Met ruim 45 jarige ervaring in het Juweliersvak mogen we spreken van een “rijke-ervaring” welke van pas komt in de huidige periode waarin zoveel verschillende zaken op gebied van sieraden, juwelen en uiterst geavanceerde moderne quartz gestuurde uurwerken aan de orde zijn.

Ons Juweliersbedrijf heeft een uitstekende naam opgebouwd in de hele Regio met Nijmegen als centrum op het gebied van ontwerpen en vervaardigen van sieraden en juwelen, zowel met als zonder briljant en of andere edelstenen. Voor iedere gelegenheid bij trouw, rouw, geboorte, doop, en andere giftmomenten zijn op ieder persoonlijke smaak te ontwerpen, vervaardigen of natuurlijk beschikbaar uit de voorraad. Onze ruime voorraad van meer dan 10.000 artikelen omvat: grote staande klokken, wandklokken, horloges, gouden en zilveren sieraden, speciale relatie geschenken – sieraden tot het kleinste zilveren bedeltje. En natuurlijk tinnen beelden als ook onze welbekende 4-Daagse beeltenissen. Een speciale afdeling hebben wij voor het repareren en restaureren en onderhoud van alle soorten uurwerken, van een eenvoudig horloge tot de zeer grote Gemeentelijke Bloemenklok op het stedelijke Keizer Traianusplein te Nijmegen. Ruud de Vries Juwelier is voorzien van exclusieve Zwitserse uurwerken en juwelen van gerenommeerde merken en al 40 jaar een begrip voor Nijmegen en wijde omgeving. Neem even gerust de tijd op de website om een indruk te krijgen van enkele voorbeelden uit ons assortiment.